Even voorstellen

dobby over ons

Hallo daar! Mijn naam is Dobby, een echte dierenliefhebber. Samen met mijn team voeren we uitgebreide tests uit op allerlei producten voor huisdieren. Van deze producten maken we beoordelingen. Deze zetten we vervolgens om in nuttige overzichten en lijsten die we met jullie delen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je een goede en vooral diervriendelijke keuze kunt maken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de producten die je uiteindelijk kiest, daadwerkelijk goed zijn voor het welzijn van het dier.


Bij het samenstellen van onze lijsten en reviews, richten we ons dan ook vooral op het welzijn en de gezondheid van de dieren. We zijn ons ervan bewust dat er veel producten op de markt zijn die niet optimaal zijn voor huisdieren, zoals een te kleine hamsterkooi. Ook zijn er helaas best wel veel websites die slechte producten aanbevelen. Daar willen wij verandering in brengen! Daarom beveelt ons team alleen maar producten aan die goed zijn voor het welzijn van je huisdier.

Leer ons team kennen!

Lisa

Lisa

Hey! Mijn naam is Lisa Ploeger en ik ben een enorme dierenvriend. Ik vind het heerlijk om heel veel op te zoeken over wat het beste is voor dieren. In mijn blogs kan je lijstjes vinden van de beste producten in een bepaalde dierencategorie. We willen natuurlijk allemaal het beste voor onze huisdieren!
beste dierenproducten dobby

Dobby

Mijn naam is Dobby, een echte dierenliefhebber. Waarschijnlijk heb je me al wel voorbij zien komen op de website. Ik vind het super belangrijk dat jij alleen producten koopt die goed zijn voor het welzijn van je huisdier. Ik hoop dat ik je daarmee een handje kan helpen!
od ted

Odile

Hi! Mijn naam is Odile. Vroeger hadden wij altijd al veel verschillende dieren thuis. Nu heb ik Ted en Rozey, een hond en kitten. Ik vind het super leuk om dierenproducten uit te testen en hier reviews over te schrijven. Mijn doel? Jullie helpen om de beste producten voor jullie dieren te vinden!

Dit vind je op de website

beste dierenspullen

Beste dieren
spullen

Wat zijn nou de beste dieren spullen van dit moment? Wij zochten het uit! Van verschillende product categorieën hebben wij de beste artikelen onder elkaar gezet.

informatie over dieren

Handige informatie over dieren

Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn voordat je jouw dierenvriend in huis gaat halen. Hier vind je alle informatie zodat je er helemaal klaar voor bent!

reviews over dierenproducten

Reviews over dierenproducten

Over verschillende dieren producten hebben we een uitgebreide review geschreven. Op deze pagina vind je alle reviews!